4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

4444 Tefriciye muzizesi yaşayanlar ve mucizeleri okuyanların yorumları bu duaya başlamadan önce Müslümanlar tarafından merak edilerek sorulmaktadır. Her türlü arzu, sıkıntı, maddi ve manevi gereksinimler için Allahü Teala’ya el açarak dua etmelidir. Bunun için okuyabilecek pek çok dua vardır.

Salat-ı Tefriciye duası da onlardan bir tanesidir. Eğer düzenli bir şekilde okumaya devam ederseniz  bunun pek çok fazileti bulunmaktadır. Peki, 4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar ne diyor?

Salatı Tefriciye Mucizeleri

4444 Tefriciye Okuyanlar Kadınlar Kulübü

Tefriciye 4444 kere okuyan pek çok kişi vardır. 4444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar bu şekilde okuduktan sonra görüşlerini internet üzerinde farklı bloglarda, sitelerde paylaşabilmektedir.

Bu duayı okumaya yeni başlayacak kişiler özellikle ne gibi faydaların görülebileceğini öğrenmek için sormaktadır. Bunların arasında uzun süredir çocuk sahibi olmak için  çalışanlar, bu duayı okuyarak muratlarına erdiklerini söyleyebilmektedir.

Bunun yanı sıra iş arayan kişiler de bu duayı düzenli bir şekilde ederek iş bulduğunu dile getirmektedir. 4444 Tefriciye Okuyanların Yorumları Kadınlar Kulübü ya da benzeri bir site üzerinden kolay bir şekilde görülebilmektedir.

4444 Tefriciye Mucizesi

4444 tefriciye mucizesi nasıl yaşanır? Eğer ilk kez bu duayı okuyacaksanız nasıl okunduğunu bilmemeniz muhtemeldir. İlk olarak bunun nasıl okunduğu bilinmelidir:

  • Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim
  • Selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî
  • Tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ
  • Bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve
  • Hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil
  • Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli
  • Lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek

Bundan sonra Salatı Tefriciye Mucizeleri için okumaya başlamadan önce neler yapılacağı bilinmelidir. 4444 tefriciye mucizesi yaşayanlar bunları yapmaktadır:

  • Kıbleye yönelmeli ve 7 kere euzü besmele getirmelidir.
  • Niyet dile getirilerek 7 kere Fatiha, 3 kere de İhlas suresi okunur.
  • Ardından da vermiş olduğumuz Tefriciye duası okunur.

Böylece siz de 4444 Teftiriciye mucizesi yaşayanlar gibi siz de faziletlerini daha iyi şekilde görmeniz mümkündür. 4444 Tefriciye Okuyanların yorumları da bunun arından faziletlerini görmektedir.

4444 Tefriciye Mucizesi İçin Ne Zaman Okunabilir?

Salatı Tefriciye Mucizeleri duası gün içinde her zaman okunabileceği için zamansal anlamda bir koşulu, bir şartı bulunmamaktaıdr. Bu dua Hz. Muhammed S.A.V.’e salat ve selam edilen bir dua niteliğindedir. Peygamber Efendimiz S.A.V. hürmetine Allahü Teala’ya niyaz edilmekte, muradın hasıl olması için Peygamberimizin adı anılmaktadır. Özellikle şu gibi zamanlarda dua etmek unutulmamalıdır:

Bu gibi zaman aralıkları aynı zamanda duaların makbul olduğu zamanlar olarak da geçer.  4444 tefriciye mucizesi yaşamak isteyen kişiler bu gibi zaman aralıkları geldiği zaman dua etmeyi unutmamalıdır. 4444 Tefriciye Okuyanların yorumları düzenli şekilde yapmaktadır.

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar
4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

Salatı Tefriciye Dilek İçin Kaç Defa Okunmalı

Salatı tefriciye dilek için kaç defa okunmalı? Eğer gerçekleşmesini istediğiniz bir dileğiniz varsa bu dua mümkün olduğu kadar fazla okunmalıdır. Bunun için bazı sayılar şu şekilde verilmektedir:

  • Bu duayı her gün 41 defa okuyan kişiden Allahü Teala huzursuzluk ve sıkıntıları alır
  • 21 defa gün aşırı okumanın rızkı çoğaltacağı söylenir.
  • Tefriciye duasını vakit namazları sonrasında okumanın, maddi ve manevi mertebesinin yükseleceği söylenmektedir.
  • Gün içinde 100 defa okumanın, kişiyi her amacına kavuşturacağı söylenmektedir.
  • Kişi hasta ise bunu okumanın şifasına kavuşturacağı söylenmektedir.
  • Düzenli bir şekilde okumanın düşman şerrinden uzak tutacağı söylenmektedir.

Bunun yanı sıra Salatı Tefriciye Mucizeleri 4444 kere okumanın da kişiyi sıkıntıdan kurtaracağı belirtilmektedir. 4444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar arasında olmak için bu sayılarda siz de okumanız mümkündür. 4444 Tefriciye Okuyanların yorumları arasındaysanız yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar SSS

Salat-ı Tefriciye Kaç Günde Bitmeli

Salatı Tefriciye Mucizeleri için 4444 kere okunacak ise bunun bir günde bitmesini ya da 4 günde 1111 şeklinde okunmasını söyleyen kaynaklar vardır. Ancak mümkün ise zaman da bulunuyorsa bunun bir günde tamamlanmasına gayret gösterilmelidir. Bunun dışında gün içerisinde herhangi bir zaman aralığında kişiler tarafından edilebilen bir duadır. Kısa olduğu için hemen ezberlenebilir.

Salat-ı Tefriciye Mucizeleri Var Mı

Salat-ı Tefriciye duası her Müslüman tarafından okunabilen bir duadır. Bunun birçok fazileti olup günde 100 defa okumanın kişinin her amacına ulaşacağı söylenmektedir. Ayrıca her gün 21 kere okumanın da rızkı arttırdığı dile getirilmektedir. Ayrıca 4444 tefriciye mucizesi yaşayanlar tecrübe ettikleri yararları, faziletleri de yine internette yazara paylaşabilmektedir.

Salat-ı Tefriciye Abdestsiz Okunur Mu?

Salatı Tefriciye Mucizeleri için duayı etmeye başlamadan önce abdest alınıp alınmadığı en sık sorulan konulardan bir tanesidir. Salat-ı Tefriciye bir dua olup öncesinde abdest almayı gerektirmez. 4444 kere okuyacak olsanız da abdestsiz olarak bu bakımdan okunabilir. Ancak hem abdestli hem de gusül abdestli olmak güzel bir davranıştır. Bu bakımdan Tefriciye duasına başlamadan önce bunları yapmak önerilir. 4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar bu şekildedir.

Kaynak: Diyanet

Puan
Avatar

Esselamın Aleyküm, ben Cihan. Herhangi bir ücret talep etmeden, Allah rızası için Müslüman alemine yardımcı oluyorum. Şifalı dualar, mucize duası ve diğer tüm kelamlar için sitemizi takip edebilirsiniz. Dua ve bilgi talepleriniz için yorum bölümünden bana ulaşabilirsiniz.

“4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar” üzerine 4 yorum

  1. S.a hocam sevdiğim kadın ile aramız kötü beni istemediğini artık bitti diyor sevgisini ve tekrardan eskisi olmamız için ne yapmalıyım

    Yanıtla
    • 4444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar, genellikle sevdiklerine de kavuştuklarını bildiriyor. Bu duayı okuyabilir ve her dua sonrasında “Allahım Ayşe Kulunu benim için, beni de ayşe kulun için hayırlı kıl” demeniz yeterlidir. Allah’ın izniyle sevdiğinize kavuşursunuz.

      Yanıtla
  2. Hocam babam yoğun bakımda ve durumu öok ciddi. Doktorlar bir mucize lazım diyor babam için 4444 salatu tefriciye okuyabilirmisiniz ? Babamın adı davut yalçın

    Yanıtla

Yorum yapın